Advanced Search

Home Rejestracja FAQ Grupy  

Forum Stara CZYTELNIA cd> blog.seksuologia.com Strona Główna Zdrowie intymne mężczyzn Feromony to jeszcze bajka...?

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu

30.08.2006 12:51:14
Autor Wiadomość
dziewczyna21

Temat postu: Feromony to jeszcze bajka...? Odpowiedz z cytatem

Tak ostatnio przeglądałam sobie allegro i natrafiłam na kilka specyfików, które według opisów mają sprawić, że płeć przeciwna zwariuje na naszym punkcie.
Co o tym sądzicie?
Próbował ktoś?
Naprawdę są takie rewelacyjne te fermony?
Cytat:

Preparat służy do zwiększania popędu seksualnego. Kilka kropel tego środka może doprowadzić krótko po zażyciu do bardzo silnego podniecenia zarówno u kobiety jak i mężczyzny. Zaledwie kilka kropli dodanych do napoju wywołuje niewiarygodny apetyt seksualny. Płynny środek umieszczony został w flakoniku z dozownikiem zawierającym 5 ml produktu. Z łatwością może zostać dodany do dowolnego napoju.

Cytat:
Pheroman to najnowsze i najsilniejsze perfumy zwiekszające atrakcyjność. Ich pełna formuła z dużą dawką feromonów, jest wynikiem najnowszych badań na polu chemii organicznej. Pheromanu używa się jak każdego innego perfumu, wytwarza on silny pociąg u kobiet. £atwy w użyciu dzięki niewielkim rozmiarom: miniaturowy spray aluminiowy o pojemności 15 ml. Feromony francuskiej firmy RUF uznawane są za NUMER 1 w Europie, a nawet na świecie. Feromony o bardzo trwałym i intensywnym zapachu, który utrzymuje się kilkanaście godzin - starcza na cały dzień.

Feromony te zostały stworzone w celu wywołania silnego przyciągania seksualnego. Ich zastosowanie to także twoje miejsce pracy, szkoła i wiele innych.

Jest to elegancki, oryginalny i bardzo męski zapach z bardzo dużą dawką skoncentrowanych syntetycznych feromonów, który roztacza hipnotyczną atmosferę w powietrzu. Kobiety go uwielbiają. Kiedy nieświadomie wdychają go, pozwala im na odblokowanie wszystkich zahamowań, pokonanie wszelkich oporów.

Cytat:
Hiszpańska Mucha jest alkaloidem stosowanym przed stosunkiem.

Johimbina - C21H26O3N2 - jest alkaloidem uzyskiwanym z kory lub liści drzewa Yohimbe - Corynathe yohimbe oraz Pausinystalis yohimbe, rosnących głównie w Kamerunie.

Krople z tym alkaloidem zażywane na kilkanaście minut przed chęcią odbycia stosunku.
Afrodyzjak ten działa bardzi silnie zwiększając nasze doznania w £óżkuco daje super doznania. Nawet oziębłe kobiety i oziębli mężczyźnipoczują się po niej inaczej. Spróbuj!

Dzięki swojemu składowi działa szybko i utrzymuje swoją moc przez ok godzinę po zarzyciu. Jest bezpieczny, może być dodawany do każdego napoju (również alkoholu).
Maksymalna dawka to 25 kropli,czyli taką ilość można podać jednorazowo, produkt posiada dobrejjakości kroplomierz, dzięki czemu dawkowanie staje się bardzo proste iprecyzyjne.

Propozycje zastosowania Hiszpańskiej Muchy:

* wzmocnienie doznań w łóżku
* chęć odkrywania nowych tajemnic przed partnerem
* zdobycie zaufania i chęci na przyszłe współżycie
* większa zdolność do odbywania stosunku, partner nie powie Ci że go "boli głowa"

Cytat:
FEROMONY to substancje hormonalne podświadomie działające na płeć przeciwną. Nazywane są często "chemią miłości". Działają wykorzystując naturalne i instynktowne reakcje ludzkie. Od dawna są stosowane przez kobiety i mężczyzn celem podniesienia swojej atrakcyjności. Ułatwiają nawiązywanie kontaktów damsko-męskich, sprawdzają się doskonale w różnych negocjacjach, pomagają "przebić" się w towarzystwie. Oferujemy Wam siłę FEROMONÓW zamkniętą w niewinnej postaci perfum stylizowanych zapachowo na najatrakcyjniejsze zapachy świata (Dior, Chanel i inne). Firma Roberto Wenerdini Labs (producent) zleciły wykonanie badań, które potwierdziły wysoką skuteczność oferowanego przez nas produktu. Ponad 80% przebadanych osób oceniło pozytywnie ddziałanie AMOUR ARROW! Dzięki FEROMONOM osiągniesz sukces gdzie tylko zapragniesz, powszechnie wiadomo, że wiele zależy od tego jak postrzegają Cię inni. FEROMONY powodują wzrost Twojej atrakcyjności u płci przeciwnej. Wszystko staje się prostsze a feromony dają Ci przewagę nad konkurencją.
Rzuć świat na kolana.

Cytat:
NAJSKUTECZNIEJSZE FEROMONY 10ml JEDYNE NA POLSKIM RYNKU
Feromony dla mężczyzn pragnących zawładnięcia zmysłami płci przeciwnej.
Produkt ten to rewolucja.
Jedyny taki skuteczny na polskim rynku.
Od dziś kobiety będą zwracały na Ciebie większą uwagę.
W oczach pieknych kobiet natychmiast staniesz się o wiele bardziej atrakcyjny.
Mając na sobie feromony MONARCH, kobieta nie przejdzie obok Ciebie bez reakcji.
Perfumy te wysyłają sygnały o twojej mocy seksualnej,
przyciągając osobnika płci przeciwnej.
MONARCH PHEROMONE for MEN
wzmacniają doznania także podczas zabaw we dwoje.
Zapach ten działaja na żeńskie gruczoły, nasilając doznania.
Za każdym razem, gdy nosisz feromony MONARCH , kobieta odbiera
chemiczne sygnały i odczuwa wewnętrzną potrzebę nawiązania z tobą kontaku, sama właściwie nie wiedząc dlaczego.

Gdy spryskasz feromonami swoje ciało,
kobiety oszaleją z pożądania.
Ten wyjątkowy koncentrat PHEROMONE for MEN o męskim zapachu
otworzy przed Tobą nieznany świat.
Nie będzie już dla Ciebie dziwne to, że można zdobyc każdą kobietę.
Pozwolą Ci zdobyć to co zechcesz.
Nawet te najbardziej niedostępne będą teraz szukać twojego towarzystwa.
MONARCH PHEROMONE for MEN 10ml
to wynalezione przez Naukowców,
niezwykle skuteczne, uzyskiwane syntetycznie
na drodze skomplikowanych procesów chemicznych, w laboratoriach kosmetycznych.
Dają gwarancję sukcesów zawodowych, handlowych, partnerskich i erotycznych.
MONARCH PHEROMONE for MEN 10ml
to sprawdzony w działaniu wabik na dziewczyny,
super zapach sprawi, że będą lgnęły do Ciebie.
Zostały stworzone w celu wywołania silnego przyciągania seksualnego.
Kiedy nieświadomie wdycha go kobieta
pozwala jej na odblokowanie wszelkich jej zahamowań

Cytat:
FEROMONY LOVE & DESIRE 52ml

(działające na mężczyzn)

Czy wiesz już w jaki sposób niektóre przeciętne kobiety zdobywają najseksowniejszych mężczyzn?

Perfumowane feromony Love&Desire jako jedyne na rynku posiadają 4 rodzaje feromonów: androstenol, androstenon, androsteron i androstadienon

TO FENOMEN NA SKALę ¦WIATOW¡!

Czym są feromony?

Feromony wytwarzane są przez ciało każdego człowieka. Są to substancje lotne, których receptor znajduje się w naszych nosach. Nauka bazuje obecnie na dwóch podstawowych związkach którymi są: androstenol i androstenon, jednak feromony Love & Desire jako jedyne na świecie posiadają kolejne dwa składniki: androsteron i androstadienon

SPRAWD¬MY, ZA CO OPDOWIEDZIALNE SA 4 SK£ADNIKI FEROMONÓW LOVE&DESIRE

Androstenol - młodzieńcza witalność

Jego nazwa wywodzi się od związku 5a-androst-16-en-3a-ol. Ma tak silne działanie, że został nazwany deprawatorem. U człowieka produkowany jest wyłącznie w okresie dojrzewania. Ich obecność stwierdzono w moczu męzczyzny w ilości 1mg/dobę (50ng/dobę w pocie). Jego poziom jest większy u dominantów, czyli osobników cieszących się powodzeniem u kobiet. Według wielu autorów jest atraktantem dla kobiet i jednocześnie repelentem dla mężczyzn. Jednakże, androstenol działa na obie płci, ponadto ma socjalne znaczenie, albowiem ułatwia nawiązywanie kontaktów i utrzymywania spójności grup. Kobiety są szczególnie wyczulone na jego zapach w wieku 20 - 50 lat. Może działać zarówno na mężczyzn, jak i kobiety. W feromonach dla kobiet jest go dwukrotnie więcej.

Androstenon- dominacja oraz autorytet

Związek chemiczny: 5a-androst-16-en-3-on. Jest produktem utlenienia androstenolu. Produkowany głównie przez mężczyzn. Osobnik, który wydziela więcej androstenonu odstrasza swoich rywali próbujących zdobyć jego wybrankę. Jest istotą agresji i dominacji u mężczyzn. Dowiedziono, że osoby odbywające kary w więzieniach miały znacznie więcej tej substancji w porównaniu z innymi ludźmi. ¦rodkiem tym spryskiwane są trudne do sprzedania miejsca w kinach, teatrach, itp. Zauważono, że kobiety o wiele częściej siadają w miejscach, w których znajdował się androstenon. Mężczyźni miejsc tych wręcz unikają. Używają oni feromonów, by wzbudzić większy respekt i dominację. W feromonach dla kobiet jest go dwukrotnie mniej.

Androsteron - dominacja i autorytet raz jeszcze

Związek chemiczny 5a-Androstan-3a-ol-17-one. Androsteron wywołuje efekt dominacji, bez widocznych efektów agresji, jakie powstają po zastosowaniu Androstenonu. Stwarza również aurę bezpieczeństwa. Androsteron jest dodatkowo katalizatorem. A więc, zwiększa i przyspiesza działanie wyżej wymienionych. Udowodniono, że dzięki niemu skuteczność działania feromonów zwiększa się aż o 20%!

Androstadienon - uwaga oraz intymność

Wiele udokumentowanych badań nad tym feromonem (związek chemiczny delta 4,16-androstadien-3-one) wykazuje, iż oddziaływuje w bardzo specyficzny sposób na aktywność mózgu mężczyzn. Wpływa na wzrost uwagi, poznanie, zmienia nastrój. Udowodniono, iż łagodzi PMS - syndrom napięcia przedmiesiączkowego! Zwiększa stopień intymności i komfortu oraz wpływa na wzrost czułości. Nazwany został "feromonem miłości", ze względu na reakcje jakie wzbudza u mężczyzn oraz jego użyteczność w intymnych sytuacjach partnerskich.

Dlaczego produkty Love & Desire są tak skuteczne?

Pociąg seksualny osiągnąć można dzięki zastosowaniu produktów opartych na pojedynczym feromonie, Jednakże, badania wykazały, że za urok osobisty nie jest odpowiedzialny wyłącznie jeden składnik. Aby w naturalny sposób przyciągnąć inne osoby, lepszym rozwiązaniem staje się jednoczesne zastosowanie wielu feromonów. Produkty Love&Desire, których składnikami jest wiele feromonów nie tylko wzmagają stopień podniecenia seksualnego, ale również tworzą pozytywną aurę wokół osoby, która ich użyła. Ma ona wpływ na sposób odbioru zarówno wśród obcych, jak i znajomych.

Feromony Love & Desire oparte na wielu składnikach wykorzystywane są ze znakomitym rezultatem przez biznesmenów w czasie negocjacji. Sprzedawcy zauważyli znaczną poprawę w sprzedaży swych produktów, starsi ludzie zauważają zmianę podejścia w zachowaniu innych ludzi, kelnerzy dostają więcej napiwków.

Odowiednie wyważenie poszczególnych feromonów w produktach Love & Desire wpływa na konkretną zmianę w osobie, z którą rozmawiasz. Androstenon wpłynie na podkreślenie kobiecości oraz seksualności. Dodatek androstenolu oraz androsteronu wprowadzi stopień przyjazności oraz zaufania.

Jak pachnie Love & Desire dla kobiet?
To seksowny, owocowo - kwiatowy zapach dla stanowczych, niezależnych, mających swój styl kobiet, które wiedzą czego chcą, i nie wahają się po to sięgnąć. To bardzo kobiecy zapach: zmysłowy, wyrafinowany, silny, gorący, agresywny i niepokorny. To prowokacja, fascynacja, wstręt, namiętność...ale nigdy obojętność. Na zapach składają się nuty zapachowe: czarna porzeczka, gruszka, włoska klementynka, pomarańcza, kwiat imbiru, nasiona hibiskusa, frezja, kalifornijskie drzewo cedrowe, wanilia. Przeznaczony dla kobiet w każdym wieku.

PAMIęTAJ!

Nieważne, czy jesteś kobietą, czy mężczyzną

Nieważne, czy jesteś osobą samotną, czy przebywasz w trwałym związku

Nieważne, czy spędzasz czas w klubie, czy przebywasz w domu

Nieważne, czy preferujesz spotkania towarzyskie, czy pracę do późnych godzin.

Dobre, silnie stężone feromony działają na każdego, bez wyjątku. Mimo, że może brzmi to niewiarygodnie, markowe produkty oparte na feromonach spowodują, że:

- wzrosną obroty w Twojej firmie - niezależnie od tego jakie stanowisko zajmujesz,

- zainteresowanie Twoją osobą znacząco wzrośnie i w końcu ludzie traktować będą Ciebie z należytym szacunkiem,

- rozbudzisz uczucia partnerki, bądź partnera w sposób jakiego do tej pory jeszcze nie znasz,

- wzniecisz podniecenie seksualne do granic jej możliwości!

Najskuteczniejsze na rynku!
W amerykańskich badaniach przeprowadzonych na zlecenie popularnego pisma"Beauty" produkt ten zdobył PIERWSZE miejsce w kategorii "najbardziej pociągający zapach" oraz zdobył pierwszą nagrodę czytelników.Dzięki czemu mogą mieć państwo 100% pewność iż feromony LOVE & DESIRE są najskuteczniejsze i najpopularniejsze ze wszystkich dostępnych na rynku.
Dlaczego nasi klienci są zawsze zadowoleni?
Gdyż jesteśmy jedną z najsprawniej działającą firm zajmujących się sprzedażą produktów poprawiających twoje życie towarzyskie w internecie. Posiadamy wszystkie atesty tak aby nasz klient miał pewność iż kupuje produkt w pełni bezpieczny. U nas zakupisz jedynie najskuteczniejszy, oryginalny produkt w najatrakcyjniejszych cenach. Dostaniesz szybką i w pełni dyskretną przesyłkę priorytetową i gwarancje zwrotu pieniędzy w przypadku niezadowolenia z produktu.
Love & Desire 100ml
Dlaczego francuskie feromony LOVE & DESIRE są najskuteczniejsze?
Gdyż jest to zapach, który niesamowicie podnieca. W podświadomości wspomaga szybkie podniecenie i sprzyja stworzeniu erotycznego nastroju. Wymusza miłość i sympatię. Odtąd nie bedziesz mógł uciec przed namiętnymi spojrzeniami kobiet pełnych pożądania. Nawet jeśli jesteś nieśmiały to i tak będziesz mieć powodzenie w każdej sytuacji!

PAMIęTAJ!
MAMY TU DO CZYNIENIA Z CZYST¡ NAUK¡, A NIE MAGI¡. TO CHEMICY ODKRYLI ISTNIENIE FEROMONÓW.

www.seksuologia.org.pl

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość OdwiedĽ stronę autora
      Back To Top  

NASZE GABINETY:
Katowice - Krakw - d- Pozna WCS - Szczecin - Warszawa - Warszawa - Wrocaw

30.08.2006 20:25:12
Autor Wiadomość
river

Temat postu: medycyna seksualna Odpowiedz z cytatem

Dziewczyno... 21 Exclamation i w bajki wierzysz Wink

.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
      Back To Top  

30.08.2006 21:29:27
Autor Wiadomość
tAboon

Temat postu: medycyna seksualna Odpowiedz z cytatem

Hiih Julka, zawsze można ładnie poprosić swojego faceta :P

www.seksuologia.org.pl

Back To Top  

31.08.2006 01:03:26
Autor Wiadomość
dziewczyna21

Temat postu: Odpowiedz z cytatem

river napisał:
Dziewczyno... 21 Exclamation i w bajki wierzysz Wink Question :shock:

No własnie tylko w niektóre!
Byłam ciekawa co mi o tych feromonach powiecie.

.

www.seksuologia.org.pl

Back To Top  

03.09.2006 21:09:51
Autor Wiadomość
gloria

Ja próbowałam i kupiłam właśnie na allegro. Kupiłam z myślą o sobie, bo to był feromon dla męża.
Miał mnie bardziej kusić bo ostanio spadło mi libido.
Mąż spodziewał się, że rzucę sie na niego niczym spragniona lwica :lol: .
Tymczasem... on tylko ładnie pachniał. Jednak coś w tym musi być, bo w czasie gdy mąż był popsikany tym specyfikiem, wpadła do nas znajoma z mężem.

Hehehe...oni nie wiedzieli o co chodzi ale my sie podśmiewaliśmy ukradkiem, gdy przysiadła się do niego bardzo zainteresowana rozmową, patrząc mu w oczy itp., a na końcu wizyty powiedziała: wyjątkowo ładnie pachniesz, co to jest? :lol: .

Wygląda na to, że ja nie jestem wrażliwa na takie cuda.

.

Back To Top  

27.12.2006 09:17:00
Autor Wiadomość
woj
Gość

Temat postu: zapach a feromony? Odpowiedz z cytatem

A więc sprawa otwarta nadal? Question

Back To Top  

28.12.2006 09:02:51
Autor Wiadomość
seksuologia.org.pl

Temat postu: tajemnica feromonow Odpowiedz z cytatem

W pożądaniu erotycznym (najlepiej ze wzajemnościa) partnerzy wyczuwają zapach wlasnych cial. I to ich przyciąga tak naprawde. Oczywiście niczym zlym sa piękne pachnidelka. Ale one tylko przyciągają uwage na chwile ale nie dają gwarancji wywolania pożądania i satysfakcjonującego spelnienia. Każdy mężczyzna, który pożąda określoną kobiete zna zapach jej ciala. I tym zapachem oraz jej cialem, naturalnościa, seksualnością będzie sie upajal a nie jej perfumami. To samo dotyczy kobiet. Bezblędnie wyczuwają "obiekt" pożądania, choć często jest to reakcja malo świadoma. I nie pomoże mężczyznie woda kolońska z górnej pólki , jeśli jej cialo (seksualność) nie ożywia sie na jego zapach/widok.

refleksyjnie pozdrawiam, alina hk

.
www.seksuologia.org.pl

Back To Top  

09.01.2007 15:40:54
Autor Wiadomość
Kocica

Podobno najlepszym feromonem jest zapach naszego ciała:)

.

Back To Top  

09.01.2007 18:45:07
Autor Wiadomość
mikamikamika

Ciekawa dyskusja, kiedyś rownież trafiłam na Allegro w dział "feromony". Bardzo mnie wtedy to zainteresowalo. Być może to i działa, chetnie spróbuje po tym co tu przeczytałam, jednak czesto zdaje mi się, że sam fakt, że posiadamy coś takiego, że zastosujemy cokolwiek, co może mieć takie działanie, samo nas ośmiela, sprawia, że dostrzegamy zupełnie inne detale naszego życia. Kiedyś próbowałam łykać jakieś witaminki, które podobno miały podniescść libido- wyczytałam o nich na jakiejś bardzo "profesjonalnej" stronie dla pań, oczywiście wymienione przez forumowiczkę. Potem okazało się, że to zwyczajny zestaw wit, aczkolwiek ja dopatrzyłam się tego, że znacznie lepiej sie czuje. Może było to placebo, jednak póki nam sie zdaje, że działa, to dlaczego nie?

Back To Top  

10.01.2007 01:17:33
Autor Wiadomość
Jerzy Więznowski, lekarz
Site Admin

Temat postu: nieuczciwa reklama... Odpowiedz z cytatem

Nie znam uznanej firmy farmaceutycznej ani sławnej kosmetycznej produkującej sprawdzone, atestowane preparaty z feromonami.

Jednocześnie wiadomo, ze są prowadzone intensywne badania na ten temat.

Rola zapachu jest bardzo duża i poniektórzy robią już na tym business...

Ale tak naprawdę trzeba trochę zaczekać, pewnie niedługo...

Reklamy preparatów feromonowych będą usuwane z Forum.
.

Ostatnio zmieniony przez Jerzy Więznowski, lekarz dnia 30.09.2012 02:18:04, w całości zmieniany 2 razy

Back To Top  

21.01.2007 02:18:10
Autor Wiadomość
ON 21

Powiem tyle:

Mam to szczęście, że feromony które zakupiłem podobają sie mojej kobiecie... (mówi, że pod ich wpływem robi jej się przyjemnie słabo i ma na mnie ochotę... Wink )
ale feromony nie działają na wszystkie kobiety... wg. mnie kobiety są na tyle skomplikowane, że trudno byłoby zawrócić im w głowie tylko zapachem... dla nich trzeba jeszcze mieć w sobie to "coś"

Back To Top  

22.01.2007 10:36:48
Autor Wiadomość
www.seksuolog.org

Temat postu: Feromony? Odpowiedz z cytatem

Dziś feromony to jeszcze tylko biznes. Racze są to perfumy niż prawdziwe feromony. Ale może za parę lat? Działanie feromonów opiera się na skojarzeniu nieuświadamianego, podprogowego zapachu, z pozytywnym przeżyciem seksualnym w przeszłości. Wyzwolone podświadomie skojarzenia ułatwiają, czy nawet wyzwalają podniecenie seksualne. Współczesne feromony bazują na statystycznych, najczęściej stosowanych zapachach.
Ale może w przyszłości będziemy określać iondywidualny feromon dla każdego? I nie będzie to niestety, w mojej ocenie tak, że popsikamy się cudownym zapachem i będziemy wzbudzać pożądanie potencjalnych partnerów. To właśnie potencjalny partner powinien używać zapachu, który wyzwala w nas podniecenie. Albo, jek chcemy sie szybciej i łatwiej się podniecać, powinniśmy ten zapach rozpylić w obszarze naszego działania.
Nie poszukujcie w feromonach zniewalającego eliksiru miłości!!!!
Pozdrawiam.
Smoła

Back To Top  

23.01.2007 20:07:12
Autor Wiadomość
Lekarz seksuolog Szczecin

jak by na to nie patrzeć zapach, to bardzo istotny element w życiu, a w życiu seksualnym tym bardziej.
Może więc ubrać partnera w ulubiony zapach i wówczas będzie nam przyjemniej z nim i uwolni się lew, czy lwica w łóżku...
Ale trzebz jednak bardzo uważać, bo na każdym inaczej pachnie ten sam zapach. Najpierw trzeba spróbować, bo może się okazać, że to co w sklepie tak ładnie pachniało na Twoim facecie, czy dziewczynie, doprowadza Cię nie do podniecenia, a wręcz przeciwnie.
Ale faktycznie, są takie zapachy, które powodują, że dziewczyna mięknie,
a facet...wręcz przeciwnie.
A feromony... niestety wszystko jeszcze w stadium prób i badań klinicznych.

Pozdrawiam

Back To Top  
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu